Intensief programma Emotie eten de baas

Met het programma Emotie eten de baas, word je in 12 weken meegenomen in je eigen proces van emotie eten. Je krijgt tips en tools om je gewoontes in te zien, te herkennen en te veranderen en om te zetten naar positiviteit. Waar heb jij echt behoefte aan, wat heb je nodig en hoe krijg je dat voor elkaar? We zien elkaar elke tweede week en tussendoor hebben we mail of app-contact.

Beweegkuur

In Almere verzorgt Zorggroep Almere de GLI. Het gekozen programma is de Beweegkuur.

Om deel te kunnen nemen verwijst de huisarts. De aanmelding gaat naar het secretariaat van de GLi van Zorggroep Almere. Daar worden de groepen ingedeeld. De leefstijlcoach krijgt een lijst met deelnemers en u wordt gebeld voor een intake gesprek. Mocht u graag bij mij de Beweegkuur willen volgen, meld dit dan aan de huisarts. Er wordt voor gezorgd dat ik een lijst krijg met uw naam erop en ik bel u voor een intakegesprek.

De GLI wordt gefinancierd uit de basisverzekering en is vrij van eigen bijdrage. Het is een groepsprogramma. De bijeenkomsten zijn 1 x per 2 maanden in de groep en duren 1-1,5 uur. Daarnaast zijn er individuele consulten, ongeveer 5. Het totale programma duurt 2 jaar. U krijgt tips en adviezen die u zelf kunt toepassen in uw eigen leven. De leefstijlcoach is natuurlijk bereikbaar en helpt als er vragen zijn of als u niet verder kunt.

Presentaties/lezingen

Als je een presentatie wilt over leefstijl of er moet een gastcollege worden verzorgd op het gebied van voeding en leefstijl ben ik in te huren. Neem contact op via het contactformulier.

Supermarktsafari

Weet je niet wat je moet kiezen in de supermarkt? Overweldigt het aanbod en wat is nou het verschil tussen de diverse producten? Ik ga met je mee om boodschappen te doen en adviseer je op datgene waar je vragen over hebt. De kosten bedragen € 20,- per half uur.