Intensief programma Emotie eten de baas

Met het programma Emotie eten de baas, word je in 12 weken meegenomen in je eigen proces van emotie eten. Je krijgt tips en tools om je gewoontes in te zien, te herkennen en te veranderen en om te zetten naar positiviteit. Waar heb jij echt behoefte aan, wat heb je nodig en hoe krijg je dat voor elkaar? We zien elkaar elke tweede week en tussendoor hebben we mail of app-contact.

Individuele begeleiding

Je kunt bij mij terecht voor individuele begeleiding. Dat kan op verwijzing van de (huis)arts of omdat je zelf graag eens je leefstijl onder de loep wilt nemen. Ik sta bekend om mijn holistische kijk op je gezondheid en ik vraag in het eerste gesprek veel uit. Dit gesprek duurt een uur. De vervolggesprekken zijn een half uur of korter, maar nooit minder dan 15 minuten. Ik maak gebruik van een bioimpedantie weegschaal die de lichaamssamenstelling laat zien. Zo kun je gerichter werken aan een gezondere lichaamssamenstelling.

Presentaties/lezingen

Als je een presentatie wilt over leefstijl of er moet een gastcollege worden verzorgd op het gebied van voeding en leefstijl ben ik in te huren. Neem contact op via het contactformulier.

Supermarktsafari

Weet je niet wat je moet kiezen in de supermarkt? Overweldigt het aanbod en wat is nou het verschil tussen de diverse producten? Ik ga met je mee om boodschappen te doen en adviseer je op datgene waar je vragen over hebt. De kosten bedragen € 20,- per half uur.