De beroemde vicieuze cirkel: herkenbaar?

Herken jij je in het ’s avonds uitgeput op de bank zitten en koek, chocola met een wijntje wegspoelen? En je daarna schuldig voelen? Als je dat eens een keertje doet is dat niet erg, maar gebeurt dat vaker, word je te zwaar. Dan passen je kleren niet meer en je kan je minder makkelijk bewegen. En uit overgewicht op lange termijn weten we dat diabetes en hartvaatziekten ontstaan. Dat wil je niet. Dus ga je lijnen en dat gaat een tijdje goed, maar helaas, dat oude patroon komt weer terug en je komt weer aan, soms vaak meer, dan het was dan toen je begon. Herkenbaar?

Gelukkig is hier iets aan te doen, want je bent misschien wel een emotie eter. Wil je het zeker weten? Download dan nu de test, vul hem in en ontdek of je een emotie-eter of een verleidingseter bent.

Wil je af van dat emotie eten? Dat kan! Ik nodig je uit de intensieve 12 weekse training te volgen, die je leert omgaan met je patronen en gedrag. Het resultaat is dat je gedrag blijvend verandert en dat je begint met afvallen.  En dit zonder dieetlijstjes! 

Intensief programma Emotie eten de baas

In 12 weken word je meegenomen in je eigen proces van emotie eten. Je krijgt tips en tools om je gewoontes in te zien, te herkennen en te veranderen en om te zetten naar positiviteit. Waar heb jij echt behoefte aan, wat heb je nodig en hoe krijg je dat voor elkaar? We zien elkaar om de 2 weken en tussendoor hebben we mail of app-contact.

De kosten voor het intensieve programma bedragen 425 euro en worden voldaan bij aanvang van de begeleiding.

Deze ondersteuning door Health4you2 kan vergoed worden via:

De basisverzekering:

  • Er zitten 180 minuten in iedere basisverzekering, dit valt onder het verplicht eigen risico.
  • Aan het einde van het traject ontvang je een overzicht die je kunt indienen bij je zorgverzekering.
  • Een verwijsbrief is alleen verplicht als je verzekerd bent bij CZ-Ohra-Nationale Nederlanden

De eventuele aanvullende verzekering:

  • Aan het einde van het traject ontvang je een overzicht die je kunt indienen bij je zorgverzekering.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je hier aan voor het intensieve traject.

Heb je nog meer informatie nodig? Volg dan onze workshop.