Karen Plantinga (diëtist en eigenaar)

foto: annemieke van der togt

In 1991 ben ik afgestudeerd diëtist en begonnen bij Nutricia op de Medische Voedingslijn.

In 2008 is mijn praktijk gestart in Woerden. Deze draai ik met 2 collega’s met veel plezier. Koolhydraatarm eten is mijn specialisatie geworden en daarmee heb ik al vele diabeten geholpen. Maar ook mensen met prikkelbaar darmsyndroom en overgewicht hebben hier baat bij. Het is een enorme motivatie om te zien hoe verandering van eten de kwaliteit van leven verbetert. Dat gun ik iedereen!

Inmiddels is de woonplaats Woerden omgeruild voor Almere waar ik sinds 2015 een praktijk heb.

Van 2014 tot november 2017 was ik voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).

Ik werk op woensdag in Woerden. Op dinsdag en donderdag in Almere.

PatriciaPatricia Vermeulen (diëtist)

Mijn naam is Patricia Vermeulen en ik ben ruim 20 jaar diëtist. In deze 20 jaar heb ik heel veel verschillende mensen en ziektebeelden gezien. Het blijft leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te kijken op welke manier het lukt om gezonder te leven, je fitter te voelen of je bloedsuikers lager te krijgen. Geen makkelijke taak met alle producten die te koop zijn.

Op het spreekuur bespreken we uw eet- en leefpatroon. Samen met wat u wilt bereiken komen we tot een persoonlijk advies. Op diverse vervolgafspraken bespreken we het beloop van het dieet en passen waar nodig aan.

Leuk om samen te werken met enthousiaste collega’s. Ik werk op dinsdag in de praktijk in Woerden. Daarnaast werk ik met veel plezier in mijn praktijk in Boskoop.

Tot ziens op het spreekuur!

Karin Herder (diëtist)

Vanaf 2015 ben ik werkzaam als diëtist in mijn praktijk in Nijmegen. Ik ben net als Karen gespecialiseerd inkoolhydraatbeperking, waarmee ik cliënten met onder andere overgewicht/obesitas en diabetes begeleid. Ik vind het erg belangrijk om een goede vertrouwensband op te bouwen met mijn cliënten, en mijn begeleiding is positief en motiverend. Een cliënt binnen de eigen mogelijkheden steeds een stukje gezonder zien worden is het mooiste wat er is! Naast individuele begeleiding, begeleid ik ook groepen en geef ik presentaties over koolhydraatbeperking.

Ik werk op vrijdag in Woerden waarbij ik onder andere cliënten begeleid met diabetes. In mijn vrije tijd sport ik graag en wandel ik veel met onze hond. Daarnaast houdt de sport van onze zonen mij veel bezig, ze voetballen beide op hoog niveau bij hun club, en zijn vrienden en familie belangrijk voor me.