Sporthorloges en activity trackers
Activity trackers maken je bewuster van je gezondheid en motiveren je om meer te bewegen. Het kiezen van een activity tracker is afhankelijk van de gebruiksfrequentie, -situatie en het doel dat je voor ogen hebt. In sommige gevallen is een sporthorloge of stappenteller een betere keuze. De belangrijkste vraag is dan ook, hoe actief ben je en wat wil je meten? Op deze pagina helpt Coolblue je bij het maken van een keuze. Zelf hebben we goede ervaring met de activity trackers van Fitbit, zoals de Fitbit Charge.

Coolblue beschikt over een breed assortiment van deze producten. Vraag er eventueel naar tijdens het spreekuur.

Koolhydraatarme recepten
Wil je op een simpele en leuke manier gezond en koolhydraatarm eten? Dan zijn deze kookboeken iets voor jou! Koolhydraatarme recepten uit Oanh’s Kitchen zijn kookboeken waarin een hoop nieuwe en all time favourite recepten zijn gebundeld. Er staan genoeg recepten in voor elk moment van de dag. Van broodjes tot soepjes en van smakelijk pasta tot heerlijke desserts! Bij de recepten staat het aantal koolhydraten vermeld, zodat je dit zelf niet meer uit hoeft te rekenen.

De boeken zijn in de praktijk in te zien en te koop. Daarnaast kan je ze ook via Bol.com kopen.

Bekijk op bol.com

Diabetes type 2? Maak jezelf beter!
Een vroegtijdige diagnose, behandeling en leefstijlaanpassingen kunnen diabetes type 2 voorkomen en zelfs terugdraaien. Dit boek helpt je hierbij met behulp van een wetenschappelijk onderbouwd stappenplan. Volg deze adviezen op en je krijgt meer energie, je wordt slanker en je bloedsuikers verbeteren waardoor je medicijngebruik afneemt.

‘Diabetes 2? Maak jezelf beter!’geeft veel informatie over de nieuwste inzichten van de ziekte, adviezen over voeding en natuurlijk veel smakelijke recepten. Zo krijg je diabetes type 2 onder controle.

In te zien bij ons in de praktijk. Te bestellen via Bol.com.

Bekijk op bol.com

Grip op koolhydraten
Grip op koolhydraten van diëtiste en ervaringsdeskundige Yvonne Lemmers is een bewezen, succesvolle methode die helpt om van klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen. Al 140.000 volgers zijn succesvol afgevallen dankzij GOK: een eitwitrijk en koolhydraatbeperkt dieet. Dit boek bevat basisrichtlijnen, handige dagmenu’s en recepten. Uniek is het dagelijkse koolhydratenuurtje waarin je – met inachtneming van de richtlijnen – koolhydraten kunt eten: dat maakt deze levensstijl zo goed vol te houden! Het dieet is tevens geschikt voor mensen met diabetes type 2.

Bekijk op bol.com