Ook in de huidige periode waarin we te maken hebben met het coronavirus, staan wij voor je klaar. De praktijk is geopend conform de maatregelen die door de regering zijn afgekondigd.

De consulten vinden plaats in de praktijk. Daarnaast is het mogelijk om de consulten telefonisch of via beeldbellen te doen. Stuur ons daarvoor een berichtje via mail of Whatsapp wanneer u liever niet naar de praktijk komt.

Als zorgprofessionals willen wij de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk voorkomen en hebben we ons, naast aan die van de RIVM en overheid, ook aan de richtlijnen te houden op de locaties waar consulten worden gehouden.

Omwille van ieders gezondheid moeten we wel de volgende vragen stellen:

  1. Heb je één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heb je de afgelopen 24 uur bovenstaande klachten gehad?
  3. Heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij jou of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 10 dagen corona vastgesteld?
  5. Ben je in de afgelopen 10 dagen thuis gekomen uit een oranje (vakantie) gebied?

Indien tenminste één van deze vragen met ‘ja’ worden beantwoord, is het niet mogelijk om de praktijk te bezoeken. In dit geval, maar ook om andere redenen, kan een consult via telefoon of beeldbellen plaatsvinden. Wanneer je hiervan gebruik wenst te maken, vernemen we dat graag tijdig.

In de praktijk houden we uiteraard 1,5 meter afstand tot elkaar en schudden we geen handen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Kom niet eerder dan 5 minuten van te voren naar de wachtruimte. Voor jouw en onze veiligheid wordt iedereen dringend verzocht geen gebruik te maken van het toilet bij de praktijk. 

Alle consulten vinden plaats in onze praktijk aan de Audioweg 5 in Almere. Tot nader orde is onze praktijk in de Noorderplassen gesloten.