Ook in de huidige periode waarin we te maken hebben met het coronavirus, staan wij voor u klaar. De praktijk is geopend conform de maatregelen die door de regering zijn afgekondigd.

Bij voorkeur vinden de consulten telefonisch plaats. De diëtist zal in dat geval u telefonisch benaderen. Daarnaast blijft het mogelijk om de praktijk te bezoeken wanneer dat uw voorkeur heeft.

Als zorgprofessionals willen wij de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk voorkomen en hebben we ons, naast aan die van de RIVM en overheid, ook aan de richtlijnen te houden op de locaties waar u een afspraak met ons hebt.

Omwille van uw en onze gezondheid moeten we wel de volgende vragen stellen:

  1. Heeft u één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur bovenstaande klachten gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 10 dagen corona vastgesteld?
  5. Bent u in de afgelopen 10 dagen thuis gekomen uit een oranje (vakantie) gebied?

Indien u tenminste één van deze vragen met ‘ja’ beantwoordt, is het niet mogelijk om de praktijk te bezoeken. In dit geval, maar ook om andere redenen, kan een consult via telefoon of beeldbellen plaatsvinden. Wanneer u hiervan gebruik wenst te maken, vernemen we dat graag tijdig.

In de praktijk houden we uiteraard 1,5 meter afstand tot elkaar en schudden we geen handen. Wij vragen u dringend een mondmasker te dragen in het gebouw. Daarnaast is het niet toegestaan om langer dan 5 minuten van te voren aanwezig te zijn in de wachtruimte. Voor uw en onze veiligheid wordt u dringend verzocht geen gebruik te maken van het toilet bij de praktijk. 

Alle consulten vinden plaats in onze praktijk aan de Audioweg 5 in Almere. Tot nader orde is onze praktijk in de Noorderplassen gesloten.