Ook in de huidige periode waarin we te maken hebben met het coronavirus, staan wij voor u klaar.

Als zorgprofessionals willen wij de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk voorkomen en hebben we ons, naast aan die van de RIVM en overheid, ook aan de richtlijnen te houden op de locaties waar u een afspraak met ons hebt.

De afgelopen periode waren hierdoor alleen telefonische consulten mogelijk. Als gevolg van de jongste ontwikkelingen zullen vanaf maandag 11 mei 2020 consulten in onze praktijk aan de Audioweg weer mogelijk zijn. Onze praktijk in de Noorderplassen biedt naar de huidige eisen onvoldoende mogelijkheden om op een verantwoorde wijze consulten te houden.

Omwille van uw en onze gezondheid moeten we wel de volgende vragen stellen:

  1. Heeft u één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur bovenstaande klachten gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien u tenminste één van deze vragen met ‘ja’ beantwoordt, is het niet mogelijk om de praktijk te bezoeken. In dit geval, maar ook om andere redenen, kan een consult via telefoon of beeldbellen plaatsvinden. Wanneer u hiervan gebruik wenst te maken, vernemen we dat graag tijdig.

In de praktijk houden we uiteraard 1,5 meter afstand tot elkaar en schudden we geen handen. Daarnaast is het niet toegestaan om langer dan 5 minuten van te voren aanwezig te zijn in de wachtruimte. Voor uw en onze veiligheid wordt u dringend verzocht geen gebruik te maken van het toilet bij de praktijk.