Het werk van de diëtist beperkt zich niet tot de behandelkamer en de consulten.

Supermarkt
Aan de hand van een rondleiding door de supermarkt kan de diëtist u helpen bij het maken van keuzes. Waarom kan het ene product beter  worden gekozen en het andere niet? Hoe wordt een etiket gelezen? Welke ingrediënten maken het verschil en hoe herken ik ze op het etiket?

Op deze manier leert u in de supermarkt, waar voortdurend keuzes moeten worden gemaakt en er volop verleiding is, op verstandige wijze de boodschappenwagen te vullen. Interesse? Neem met ons contact op.

Terugvalpreventie
U weet heel goed wat goed en niet goed voor u zelf is. En toch ga je soms in de fout. Wilt u weten hoe voorkomen kan worden dat u terugvalt in uw oude eetpatroon en leefstijl? De diëtist begrijpt wat u doormaakt en kan hierbij helpen.

Presentaties
Voor een (bedrijfs) bijeenkomst kan de diëtist een presentatie verzorgen over voeding en leefstijl. Door een genoten mediatraining en ruime ervaringen met radio en televisie, zijn er tal van mogelijkheden.

Neem gerust contact op wanneer u een concreet idee heeft, of graag de diëtist wil laten meedenken met het organiseren van een evenement.