Health4you2 is onlangs overgestapt naar een nieuw administratiesysteem. Daardoor werkt mogelijk uw oude inlogcode niet meer. Neem in dat geval contact met ons op zodat wij een nieuwe inlogcode kunnen aanmaken.

Zelf uw afspraken beheren in onze webagenda? U kunt hier inloggen en uw komende afspraak zien, deze annuleren, verzetten of alvast een vervolgafspraak inplannen.

Belangrijk om te weten
Daags voor uw afspraak ontvangt kunt u een sms-bericht ontvangen om te voorkomen dat u de afspraak vergeet. Een afspraak kunt u tot 24 uur van te voren afzeggen of wijzigen zonder verdere kosten. Indien u de afspraak niet nakomt of tijdig afzegt, worden de kosten voor het consult bij u in rekening gebracht. Kosten van niet nagekomen afspraken worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed.

Nog geen cliënt?
Bent u nog niet bij ons bekend? Vul dan hier uw gegevens in. In het tweede scherm dat volgt kunt u een dag en tijdstip selecteren voor uw eerste afspraak in de praktijk.

Uiteraard kunt u ook telefonisch of via dit formulier contact opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Bestaande cliënt
Bent u al onder behandeling? Vraag dan om uw inloggegevens voor onze webagenda. Vervolgens kunt u hiermee zelf uw afspraken beheren (afspraken inplannen, wijzigen en annuleren).
U kunt hiervoor een berichtje sturen via onze contactpagina of vraag ernaar tijdens het eerstvolgende consult.